Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

7.11.2015

Uusimmat käänteet tulostinsaagassa / The printer story's newest events

Moikka!
Tässä istun jälleen. Kuten kerroin viimeksi, tulostin tuli taloon, mutta en saanut sitä tottelemaan. Kaksoisolennon Pääkäyttäjä tuli hänkin kotiin ja kävi täällä. Hän sai selville, ettei paperitukosta ole, ja käski valita aivan toisen vaihtoehdon kuin minä aluksi olin luullut. Aina pitää laittaa Kopioi - kohta esiin, jos tahtoo tulostaa.
No, minä koetin. Eipä tulostanut, ei! Jostain syystä tuo kone ei tahdo totella minua. Kaksoisolentonsa Pääkäyttäjää se tottelee mainiosti, mutta ei minua. Mitä minä muka teen eri tavalla? Laitan sen kohtaan Kopioi ja käsken printata tietsikan kautta. Ei vaan tottele, ei! Sanoo vaan, että yhteyttä ei saada tai että pitää tarkistaa jotain. En minä tajua! Minkä virheen minä muka teen? Ja miksi se tottelee aina vain yhden sivun verran? Ei tajua hän, ei sitten millään. Mutta mitä luultavimmin teen jotain väärin vieläkin, eikä tulostin sen takia tottele.
Eipä silti, ei se rupea skannaamaankaan. Kysyy vaan USB - kaapelia. No, minä laitan sen vielä tässä joskus. Ärsyttävää tällainen saikkaaminen! Laite on kunnossa, mutta minun pitää aina pyytää Kaksoisolennon Pääkäyttäjä tänne, jos tahdon tulostaa jotain. Ei näin voi jatkua! Edellinen Epson totteli aina, kun sitä pyysi tulostamaan. Kai se on koetettava kohdistaa tuo kirjoitin, niin kuin se edellinenkin piti kohdistaa, että se totteli. Mutta saankohan minä sitäkään tottelemaan? Kohdistusta siis. En oikein usko sitä. Virran saan päälle ja pois, mutta siinä onkin ainut, mihin minä tuon koneen kanssa pystyn.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again. The printer story continues. The Identical Twin's Main User came home. He checked on my device. It obeyed him and printed 1 page, but when I asked the printer to do the same, the printer did not obey. I do not know why. What am I doing wrong? Why does not Epson obey me? I do not understand! I select Copy and then I select a file from my computer. But no, the machine does not print. I am sure it's me. I am doing something wrong. If only I knew what! It obeys Dad! Why doesn't it obey me? Well, I know one reason, but maybe it's better to leave unsaid here. But I would not wonder if that were the reason why the machine does not work with me.
I tried to scan, but it did not obey that either. It asked USB - cable. I did not put it back right away. It may be I will do it in the future.
It may be I must do one operation to the printer yet. I don't know a name for it in English. It may be "targeting" or something. I don't know the right term. But that operation had to be done with my previous Epson too. Only after that it worked flawlessly. But I don't think that's the point here. I just can't use that device. I don't know what I am doing wrong, but if I must, I do every page like this:
1. Turn the device off. 2. Turn the device on. 3. Choose Copy. 4. Choose the right file from the computer. 5. Print 1 page only.
It sure takes a lot of time. I'd rather use this printer the way I have used the other printers. Just giving the command and watching as it prints. But this one doesn't want to obey me for some reason. But I know I am to blame and I can't but give up on this.
I'll write again soon.

Tunnisteet: