Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

21.2.2018

Kenkäsaaga / Shoes arrived

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Joo, tämä saaga alkoi jo jonkin aikaa sitten, kun huomasin, että jalassani oli känsä. No, aikani sitä siinä katselin ja marssin sitten apteekkiin hakemaan lääkettä. No, muutaman mutkan kautta pääsimme sitten apteekin ladyn kanssa yhteisymmärrykseen siitä, mitä lääkettä minä tarvitsen, ja ei kun kassan kautta kotiin.
Aloitin lääkityksen ohjeen mukaan, ja kyllä se tuntui tehoavan. Ja sitten kun sain kunnolla kohdistettua lääkkeen oikeaan kohtaan, niin auts, kun rupesi polttelemaan niin kivasti että. Mutta se oli vain hyvä merkki. Känsä lähti pois.
Tuumasin, että nyt pitää vaihtaa kengät, ja vaihdoinkin ne.
Volvon kuskikin kuuli känsäsaagani ja sanoi, että kengistä se johtuu. Olin samaa mieltä, mutta en vain millään ehtinyt hakemaan uusia kenkiä. Volvon kuski lupautui hakemaan, mutta sanoi, että kun ei tiedä kokoa. Minä sanoin, että se on 36 - 37. No, Volvon kuski osti sitten kokoa 37 olevat kengät. Ne istuivat hyvin. Minä sanoin Volvon kuskille, että sanoinhan minä, että 37 sen pitää olla. Volvon kuski myönsi, että olin ollut oikeassa.
No totta kai olen, kun olen ensin itse tarkistanut kenkieni pohjat, että mikä sen koon pitää olla! Silloin on helppo olla oikeassa.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
There's yet another saga.
One day I noticed this funny thing in my foot. It was callus or wart. Callus is a familiar thing to me, but in my case it has been on the bottom of my foot. Not on top, like this time.
I went to the local pharmacy. The lady behind the desk and I talked for quite a while, until we agreed about what medicine I should use.
I came back home and started the medication. It seemed to work just fine. And when I really learned to target the callus...ouch! It burned like no tomorrow. But I knew it was a good sign. And it was. The callus left my foot.
The driver of Volvo said I needed new shoes. I agreed, but I never got to the shop. The Volvo's driver went there for me after asking what size the shoe should be. I told him it would be 6½.
He went to the store and brought me a pair of shoes so that I could try them on.
I did that.
The size was right.
The driver of Volvo said I had been right.
Of course I was right! I had checked the bottoms of my shoes in the past for this kind of situation, so no wonder the shoes fit. I have not tried to wear them properly yet, but I am sure the day will come when I will.
I'll write again soon.

Tunnisteet: