Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

26.4.2017

Asioiden hoitoa / Taking care of everyday stuff

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Kävin juuri kampaajalla. Piti ihan toiseen kaupunkiin asti ajaa, että sai hoidettua muutaman vaate- ja lääkeasian. On tämäkin! Mutta niin se vain on, että vaikka kuinka olen odottanut oikeaa hetkeä, sitä ei tullut ennen kuin vasta nyt. Varmaan se on sitä, että jos en saa kunnolla nukkua, en jaksa ajaa. Ja jos päässä on sellainen tunne, että en jaksa ajaa, en todellakaan hyppää rattiin, jos ei ole ihan pakko, ja silloinkin yritän ajaa varoen.
Mietin kampaajalla istuessani, jaksanko lähteä hoitamaan niitä muita asioita, mutta ajattelin, että pakkohan ne joskus on hoitaa, ja jos en kotikaupungissani niitä voi hoitaa, niin hoidetaan ne sitten täällä. Ja niin minä sain ne hoidettua. On se iso helpotus minulle, että sain hoidettua ne asiat nyt, ne kun ovat roikkuneet jo vaikka kuinka kauan. Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
I just visited my hair dresser. After my hair was done I had to take care of a few medication things, same as clothing things. They have been waiting for ages. I had to drive this far to take care of them. I am glad they're finally done.
I'll write again soon.

Tunnisteet: ,