Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

21.12.2019

Huh heijaa, kuvat ovat palanneet - viimein! / The pictures are back - at last!

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Kiitos alan rautaisten ammattilaisten, sain skannaus - ja tulostustoiminnot viimeinkin takaisin. Mutta se tosiaan oli kallis rasti ja vaati käynnin tosi ammattilaisten luona. He laittoivat ne ohjelmat niin, että ne eivät näy minulle. Hyvä niin. Minulle on tärkeintä, että skannaus pelaa taas. Ja se pelaakin, mutta eri lailla kuin ennen. Ei voi mennä enää suoraan skannerin kautta, vaan pitää kiertää kahden ohjelman kautta. Ensin itse skanneriohjelman, ja sitten Paintin, koska skanneriohjelmassa ei voi kääntää kuvia oikein päin.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
I am so glad my printer and scanner are back! They are in one machine, but now the programs are in such a place I do not see them and I can't remove them. I am happy about it.
Now I need two programs for scanning. I can't use the scanner's program right away, like before. I must use the computer's own scanning program. Then I need to open Paint and turn the picture there so it is right way up. Such minor things don't matter, though. The main thing is that the printing and scanning work again.
I'll write again soon.

Tunnisteet: ,