Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

1.1.2009

Kylmää täällä on

Morjensta!
Kylmää täällä riittää. Pitänee kohta alkaa harkitsemaan, josko pistäisi auton roikkaan. Se on ollutkin irrallaan tähän saakka. Mutta jos pakkasasteet alkaa menemään yli kymmenen, sitten auto on pistettävä kiinni. Ei se muuten lähde minnekään.

Joo...Vaaka on rikki, siis se, jolla punnitsen neuleitani jos tarvitaan. Patterit lopussa. Iskä kyllä voisi vaihtaa sen. Minä en edes tiedä, minne ne patterit laitetaan siinä vaa'assa.

29.12.2008

Tavallista arkea

Morjensta!
Tässä jälleen. Kävin tänään tankkaamassa autoni. Lauantain reissu vei bensat niin vähiin että ikkunoita rapsuttaessani en uskaltanut pitää moottoria käynnissä. Pelkäsin bensan loppuvan ennen aikojaan. Mittarin neula oli viimeisellä viivalla ennen punaista aluetta. Onneksi merkkivalo ei sentään syttynyt. Muuten olisi ollutkin kuumat paikat. Nimittäin kun se syttyy, on bensaa enää 7 litraa jäljellä, ja se on hurja juttu se.

Toinen juttu..Tein kiisseliä. Ensin vettä kattilaan ja odotetaan, että se kiehuu. Sitten suurus perunajauhoista ja vedestä. Se kaadetaan kattilaan ja odotetaan, että seos on sakeaa. Sitten aivan älyttömän makeaa mehua jatkeeksi. Makeus tarvitsee vastapainon, joten minä tyttö otin puolukkahillorasian ja pudotin siitä jonkin verran kattilaan ja sekoitin. Sitten vielä jonkun verran herukoita, ja valmista tuli. Maku on ihanan kirpeä! Minä tykkään. Puolukka antaa kivan säväyksen. Ei liian hapanta, mutta ei liian makeaakaan. Ihanaa! Hellii makuhermoja, jos minulta kysytään.