Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

6.11.2014

Kylmää tiedossa / Cold weather

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Lupasivat -13 astetta pakkasta! Hui sentään! Sehän tietää sitä, että C3 pitää pistää kiinni, jos sen aikoo saada liikkeelle, olkoonkin että se on -08 auto. Mun periaatteisiin vaan kuuluu, että oli auto vanha tai nuori, tietyssä lämpötilassa se on pistettävä kiinni ihan minun mielenrauhani takia. Hypin muuten pitkin seiniä. Toivottavasti vaan ei tule liukasta. Se nyt tästä vielä puuttuisi. Mutta toivotaan, ettei tule. Pakkaskeli olisi sinänsä parempi, että ei ainakaan tarvitsisi liukastumista pelätä, mutta nyt pitää mennä päivä kerrallaan ja katsoa, mitä tästä talvesta tulee. Viime vuonna oli tähän aikaan vielä tosi leutoa.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
They promised cold! I mean cold weather. They said that the coldness would be -13 degrees Celsius today. Not a good thing, not at all. It means I must warm my car. I am glad I have a "stupid warming spot" here. If it were too "smart", I couldn't use it. I hate those "smart" ones. I can't use them. But the "stupid" ones and me, we get along just fine. It calms my mind a lot, when I know the car is warm and it starts, when the time is right.
I'll write again soon.

Tunnisteet: , ,

4.11.2014

Se on täällä! Uusi ansa on saapunut! / The new trap has arrived!

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Se on nyt sitten saapunut. Uusi ansa nimittäin.

Kirjoitellaan!


Hi!

Here I am again. The new trap has arrived. How does it look like? Well, if you look at the picture above, you should be able to see it. The picture has been taken from here. I missed one prey, when I thought I must push the OK - button just once. But now I know I must push it twice. That's when the trap goes on the hunting mode.
I'll write again soon.

Tunnisteet:

2.11.2014

Lumi on tullut ja asiaa ansastuksesta taas / About hunting and snowing

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Pääkäyttäjä on vihdoin tullut järkiinsä. Kun sopimus loppuu, hän luovuttaa boksin takaisin Soneralle. Phew! Olen tosi helpottunut! Ja sitten Pääkäyttäjä sanoi, että hän järkkää uuden ansan. Ulkoisen digiboksin nimittäin. Phew! Ohjekirja kun vielä tulisi, niin olisin tosi helpottunut ja iloinen. On jo aikakin saada tämä asia järjestykseen.
Ai niin, ja nyt on tullut lunta! Viime talvenakin sitä oli, mutta vain vähän. Nyt on lunta niin, että minäkin näen. Aiemmin kuulemma yöllä tuli lunta, mutta se suli pois saman tien.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
The Main User has finally made up his mind. He'll give up that box I have in the living room right now. I am so relieved. He promised me a new trap too. I don't want to buy it myself, because I could buy too expensive one or one that gets broken right away. The Main User has eye for quality.
Oh, and the snow has arrived! I am so happy! Someone said there has been snow previously, but it has melted away. Now there is snow so that I am able to see it too.
I'll write again soon.

Tunnisteet: , , ,