Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

24.5.2019

Ansa sanoutui irti - The trap is gone

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Joo, ansani sitten otti ja sanoutui irti eilen. Tai siis eilen minä sen huomasin. Odotin tähän päivään, että josko viilennys auttaisi, mutta ei se auttanut. Taitaa olla kiintolevy pysyvästi rikki. En tiedä vielä, mitä teen sen kanssa. Nyt se on irti kokonaan ja romuhuoneessa kaukosäätimineen kaikkineen. Ruotsinkielinen ohjekirja on vielä minulla tässä. Siitä pystyi katsomaan tietyn koodin, jonka avulla pystyy lukemaan netistä yhtä jos toista.
Joo, ja jos olen blogiani oikein katsonut, ansa tuli taloon marraskuussa 2014 ja nyt on toukokuu 2019. Eli takuuaika on ollut ummessa jo kauan. Kertaalleen olen ehtinyt kiintolevyn alustaa, mutta sen jälkeen ei ongelmia ole ollut. En ehtinyt vaan tehdä alustusta toista kertaa ennen kuin kiinto otti ja hajosi.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
My trap resigned. Oh well. Such is life. I found out yesterday. I tried the waiting and cooling game. It did not help. I afraid it's the motherboard or something as big as that.
I am glad I had written about its' arrival. Now I know it has been here more than 2 years. It arrived when it was November 2014 and now it's May 2019. Time sure has wings!
I'll write again soon.

Tunnisteet: