Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

2.8.2012

Stressiä / Stress

Moikka! Tässä istun jälleen. Ruokahalu on kadonnut ja unirytmit päin seiniä. Saan sentään unen päästä kiinni, mikä on hyvä, mutta silti. Mä en tykkää, kun aina jos jotain isoa tapahtuu, multa menee ruokahalu ja unirytmi sekaisin, ruoansulatuksesta puhumattakaan. Sekään ei tahdo enää toimia, kun tuo ruokahalukin on poissa. Kirjoitellaan! Hi! Here I am again. My sleep pattern is totally off chart. No way! I don't like it. Stress, again. And my appetite seems to be gone too, not to mention digesting system. It barely works. I'll write again soon.

Tunnisteet: ,

30.7.2012

Tämä on raivostuttavaa! This eats me from within!

Moikka! Tässä istun jälleen. Viime aikoina ukkonen on meiskannut niin, että oksat pois. Eilenkin meiskasi oikeen olan takaa ja heräsinkin siihen. No, otin sitten netin irti ja kas kas, ukkonen rauhoittui. Mutta annas olla kun yritin taas laittaa nettiä takaisin, niin jo alkoi taas jytistä. No, otin sitten netin taas irti ja olen tähän hetkeen pitänyt sitä irti. Nyt ei ole jytissyt taas, mutta minun tuurillani jytisee taas kohta. Kirjoitellaan!
Hi! Here I am again. Thunder has been bothering me and Finland a lot lately. I woke up yesterday because of the thunder. I pulled the plugs off. I mean the net plugs. What happened? The thunder calmed down! When I put the net back online, the thunder returned. I pulled the plug off again, and now it has been quiet. I hope it stays that way, but my guess is the thunder will return soon, now that my net is back online. I'll write again soon.

Tunnisteet: ,