Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

29.4.2014

Ansastuksesta / About hunting

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Muistanette, kun minä viimeksi valitin, että olen yrittänyt puhua Pääkäyttäjälle senkin seitsemän kertaa niistä koodeista, ja vääntää hänelle senkin seitsemän kertaa ratakiskosta, mistä on kysymys. No, tänään minä sain ne koodit, mutta ongelmia on edelleen. Mitä minä ehdin näkemään, on se, että kanavalistaa ei edelleenkään ole. Siis kun boksin kautta katsoo, niin kanavalistaa ei edelleenkään ole. Lisäksi minä en tiedä, minne ne uudet koodit pitäisi syöttää. Nettiinkö? Vaiko boksille? Minä en tiedä, en todellakaan tiedä. No, pitänee käydä katsomassa siellä samalla saitilla, jolla minä kävin ennen kuin minulla oli nämä koodit.
# # #
Ei, ei, ei. Minä en tajua! En vieläkään tajua! Ehkä se vika on vaan mussa ja mä olen tyhmä luuseri, mutta mä en vieläkään tajua, minne noi koodit pitäis syöttää. Mun boksin pitäis kysyä sitä, mut se ei kysy. Ei sitten kirveelläkään! GRRRRRRRRRRRRRAUH! Onko vika vain siinä, että käyttäjä on ihan tyhmä, eikä tajua? Luultavimmin on, mutta Pääkäyttäjän luulisi olevan asiasta tietoinen. Tavallinen digiboksi olisi sopinut minulle paljon paremmin kuin Sonera Viihde, joka näyttää hyvältä teoriassa, mutta käytännössä sen kanssa saa tapella joka ikisessä vaiheessa miljoona vuotta, ennen kuin asioihin tulee selvyys.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
I have tried to tell The Main User, that I need certain codes to use my trap. Well, now I have the codes, yes, but I am still not able to see the list of TV's channels, when I watch through the box. I don't know, where I should type the codes. The new codes I got, that is. I am not going to tell any of you, what those codes are. They're mine and they're secret. Top secret. I am going to go to the site where I found the information about the codes in the first place. Maybe it can help me. But I doubt, if I dare to say straight. Besides, the support service said the current modem of my computer may not be enough. Don't ask. I don't know. But let's see from the net first. I don't know. But the box has not asked me any "new" codes yet. I wonder why.
# # #
No, no, no, no, no. I went to that site with my net bank account information, but it still doesn't seem to be the kind of page I'd need. Do I have to wait or am I just blind? Probably the latter, I think. A loser is a loser, and I am a loser, at least with this thing. I just don't get this! I have the codes. Now I should know, where I type them. Even my box doesn't ask me anything new. AAARGH! This is frustrating! I'll write again soon.

Tunnisteet: