Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

13.6.2019

Ansa on taas kotona. / The trap is back home

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Topfieldin ansa on taas kotona. Muuntaja oli kuulemma rikki. Kyllä se nyt tottelee taas. Tai ainakin se antaa katsoa. Saa nähdä, miten ansastuksen laita on ja kestääkö uusi muuntaja sitä. Toivon mukaan kestää.
Samsung lähti Volvon kuskin mukaan. En tiedä, mitä Volvon kuski aikoo tehdä sille. Se Volvon kuskin ystävä saa luvan laittaa Samsunginkin kuntoon. Mutta toistaiseksi ansahuolet ovat väistyneet. Kuinka pitkä aika "toistaiseksi" on, jää nähtäväksi. Kiitokset hänelle, joka sen korjasi! Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
The Topfield trap is back at home. The friend of Volvo's driver said the transformer did not work. The friend of Volvo's driver changed it. Now the Topfield seems to work again. At least it allows one to view the menu of programs and watch a program. I am so glad it is back. But how long does it last? That I don't know. But the friend of Volvo's driver fixed it - for the time being. I am so relieved! Thank you to that Anonymous, who fixed my trap!
I'll write again soon.

Tunnisteet:

11.6.2019

Ansasaagan uusimmat käänteet

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Joo, en ole ansastanut sekuntiakaan. En edelleenkään voi tehdä niin.
Miksi?
Koska ansa ei edelleenkään toimi.
Volvon kuski sanoi puhuvansa jonkun miehen kanssa torstaina. Se mies on nyt ainoa toivoni. Juuri äsken sain kuulla, että liike, johon Volvon kuski aikoi tänään viedä aiemman ansani Topfieldin korjattavaksi, on lopettanut toimintansa. Tieto liikkeen olemassaolosta oli netissä, mutta se oli vanhentunutta. Ihmettelen vain, kuka ne kiintolevyt asentaa paikoilleen, jos kukaan ei sellaisia digibokseja enää korjaa. Täytyyhän ne digiboksit koota ensin, kune uusina viedään kauppaan. Ja jos kyse on digiboksista, jossa ei ole myyntihetkellä kiintolevyä mukana, jossakin täytyy olla joku, joka osaa asentaa sellaisen jälkikäteen. Mutta se joku en ole minä.
Saa nyt nähdä, saadaanko tuohon Samsungiin minkään valtakunnan tolkkua. Volvon kuski ja minä emme siihen pysty.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
The newest thing in the trap saga is that my older trap Topfield can't be fixed.
Why?
Because the shop is not there anymore. It has not been there for years. I wonder if there are such shops in the whole Finland.
I just wonder, who puts in the original hard disks, when the traps are made in the first place. And if the trap is such a type the hard disk is not there when it is sold, someone must be able to install the disk there. But I am not that someone.
Only time will tell, if Samsung can be made a true trap. So far only a test picture can be seen, and nothing more.
I'll write again soon.

Tunnisteet: