Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

14.1.2020

No niin, ansa on taas kotona / My trap is back at home

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Ansa lähti ennen joulua huoltolomalle ja palasi vasta nyt takaisin kotiin. Huoltomies sanoi, että HDMI - kaapeli tarvitaan, jotta volyymiongelma ratkeaa. En tiedä mitä volyymiongelma tarkoittaa, mutta se ratkeaa USB - tyyppisellä HDMI - kaapelilla. USB - tyyppi viittaa siihen, millaiset päät kaapelissa pitää olla.
Mutta ei siinä vielä kaikki. Muuntajassa (sen "puolittainen toiminta" oli alkuperäinen huoltoloman syy) oli ongelma, joka vaati kolvin käyttötaitoa. Huoltomiehellä on se taito. Hän laittoi liitoksen kiinni juottamalla.
Huoltomies sanoi vielä, että kiintolevy on kunnossa, on ollut koko ajan. Sen olenkin tiennyt, ja siinä on vielä yksi syy, miksi stressimittari on näyttänyt tavanomaista alempia lukemia tämän asian suhteen.
Volvon kuski ei tiedä mitään siitä, että ansa on ollut huoltolomalla ja tullut takaisin kotiin. Hän kyllä saattaa ihmetellä, miksen ollenkaan ole stressannut ansasta ja ansastamisesta, kuten yleensä teen, kun ansa menee rikki. Miksi stressaisin, kun tiedän, missä ansa on? Ja koska minut pidettiin koko ajan tilanteen tasalla, ei ollut mitään syytä hermoilla. Niin yksinkertaista se on minun maailmassani. Aivan kuten C3n jousienkin kohdalla. Jos kukaan ei olisi kertonut mitään, sitten minä olisin ollut tosi huolissani siitä, onko C3 enää edes yhtenä kappaleena. Mutta koska Volvon kuski piti minut ajan tasalla, pysyin rauhallisena.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
My trap is back at home after a long service vacation. The transformer had a problem. The serviceman had to braze a joint. But that's not all. There is a special kind of cable, that is needed. It solves the volume problem. It must be HDMI - kind of cable but USB - type. USB - type means the cable has USB-thing on both ends.
Now it seems the trap can stay at home for a while - again. If the harddisk goes, then the serviceman is up to his neck in the swamp. That problem won't be the easiest to solve.
I'll write again soon.

Tunnisteet: