Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

29.1.2014

Kulkeeko se vai eikö se kulje? / What's wrong with my car?

Moikka!
Tässä istun jälleen.
C3 on alkanut nikotella. Se on aiemmin pelannut kuin unelma, mutta nyt sitä pitää ajaa varovasti ja hyvin kevyellä kaasujalalla, että se ei nikottele, ja välillä mennään kytkintä luistattamalla eteenpäin. Iskä sanoi, että siinä on joku suodatin, joka pitää vaihtaa. No, minä luotin, että iskä vaihtaa sen. Tänään kuulin, että suodatinta ei ole olemassakaan, ei tuossa autossa, joka minullla on. Iskä laittoi kaksi pullollista jäänestoa tankkiin, toisen aiemmin ja toisen tänään. Saa nyt nähdä, auttaako se. Kyllä sen pitäisi. Ja kyllä tuo C3 kulkee vaikeallakin kelillä, kun vaan ajaa kevyellä kaasujalalla.
Hassua tässä on se, että minä luulin, että auton outo käytös johtuu minusta ja että olen Suomen surkein kuski, mutta ei se niin sitten taida ollakaan. Vika on C3:ssa, ei minussa.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
My car isn't behaving like a car should. Dad said a filter must be changed. Today he told me the filter doesn't exist! My poor C3! And my poor nerves. I wanted to buy something good for myself one day. I drove to the local gas station. C3 almost refused to go, and another driver honked his horn to me. I can't help it, if C3 doesn't move! It's beyond my control, if there is ice in the fuel tank! And here I believed I am the worst driver of Finland!
Dad added some stuff in the fuel, some de-freezing stuff. I hope it won't stop the engine, but helps it to run. I hate it, when my car doesn't run! I don't dare to drive with it, if it behaves like that.
I'll write again soon.

Tunnisteet: , , , ,