Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

20.3.2020

Vointi parempi ja kuulo on palannut

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Kuulo on taas normaali. Outoja kylmänväreitä ei ole ollut, ja se on hyvä. Kyllä tässä on oppinut tarkkailemaan itseään vuosien varrella.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
My hearing is back to normal. I have not had shivers. I have learned to watch myself and my symptoms during the years. I sure hope all goes well.
I'll write again soon.

Tunnisteet: ,

18.3.2020

Outoja oireita

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Kaikki varmasti tietävät, että korona riehuu maailmalla. En tiedä, mitä tämä outo oireilu on. Tiedän vain, että oikea korvani on tukossa. Join äsken inkiväärikaakaota ja toivon, että se auttaisi. En viitsisi lähteä minnekään tsekattavaksi. Tämä korvajuttu alkoi tänään. Toivon mukaan se ei tästä enää pahene. Käsityöt jatkuvat yhä edelleen.
Vaikka onhan tässä tullut tutuksi myöskin se, että tiettyä suklaamerkkiä ei saa syödä kuin yhden haukkauksen päivässä. Se tarkoittaa sitä, että joko tämä johtuu koronasta tai sitten allergisesta reaktiosta.
Joo ja sitten ottivat käyttöön jonkin hurjan valmiuslakihomman. Se on iso paha juttu se. Niin iso ja paha, että se panee ihmisten elämän sekaisin pitkäksi aikaa. Mutta niin panee koronakin, jonka takia se valmiuslaki on nyt käytössä. Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
I'll write again soon.

Tunnisteet: , ,