Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

22.5.2017

Säät ne vaan seilaavat / Weather

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Ovat nuo ilmat kyllä vaihdelleet. Nyt on keväistä. Aurinko paistaa ja ruoho alkaa näyttää vihreältä. Puissa ei vielä viherrä, mutta eiköhän se tästä ala sekin.
Täällä on tullut vettä oikein olan takaa! Monena iltana olen tiennyt joko taivaan pilvistä tai reuman vihoittelemisesta, että jaahas, kohta sataa. Ja niin on tapahtunut joka kerta!
Toivottavasti huomenna ei sada. Olisi niin kiva ottaa pöytä vihdoin tuohon ulos ja istua siinä. Pitää vaan pari juttua vielä katsoa, jos ne saisi kuntoon.
Ampiaisetkin tuntuvat heräneen, tai joku sentapainen ainakin yritti pyöriä ympärilläni, kun vein roskia. Vai liekö se ollut paarma? Vähän on kyllä aikaista paarmoille.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
The weather has changed a lot lately. I mean one day it has been raining. The other day it has been sunny. Every time it has been rainy my rheuma has known it beforehand.
Now it is sunny for a change. The grass seems to get greener. The trees are still pretty bare, and my currant bushes haven't got much green either.
I hope I can take the table out soon. I'd love to listen some MP3 - files from the USB - stick outside. There just are some things I must check to be sure that it works. I am not sure if my plan works or not. But I remember I did it one summer and it seemed to work. I'd like to believe it still works.
I'll write again soon.

Tunnisteet: