Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

17.10.2017

Muutoksia / Changes

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Tässä kaupungissa asiat muuttuvat nyt niin kauheaa tahtia, ettei lapsuudessanikaan ollut moista. Tai jos olikin, en vain muista sitä.
Ensin terveyskeskusta laajennettiin. Nyt siihen laajennetun terveyskeskuksen taakse rakennetaan jotakin. Ja kaiken kukkuraksi yläasteen takana ollut postilaatikko on siirretty pois. Minne lie siirretty. Minä lähdin katsomaan, onko seuraavaksi lähin, entisellä Shellillä jo jonkun aikaa ollut postilaatikko, vielä siellä. Se oli paikallaan. Shellin rakennus on kyllä tallella, mutta itse Shelliä huoltoasemana ei enää ole ollut pitkään aikaan. Niin se maailma vaan muuttuu ja tämäkin kaupunki saa uusia teitä ja uusia rakennuksia.
Ja teistä puheenollen Pohjantietä myllerretään oikein olan takaa. Hirveitä siltaremontteja sielläpäin, ja Oulun keskustassa en uskaltaisi edes ajaa, on siellä sen verran tietöitä menossa. Ja nelostielläkin on joku hirveä remontti menossa. Mutta no, eivät ne ikuisesti jatku nekään remontit. Saa nähdä, miltä ne remontoidut kohdat sitten näyttävät, kun remontit on saatu valmiiksi. Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
This town's things are changing. First they made an extension for the local health center. Now they are making a brand new building behind the said health center. And now it seems the yellow mail box behind the local school has been moved someplace else. Oh well, such is life.
I rushed to check if another mail box near the local former gas station is still there. It was there. I sighed relieved. I did not need to drive to the local shop where the post office has been for a long time already. This town gets new roads and buildings and things change. It's hard to believe, but that's how it goes.
Northern Road has been through and will be through a crazy bridge work. It's not easy to drive there these days. But I am sure those bridge works will not last forever. Maybe they're done by next summer and the road is better than before.
I'll write again soon.

Tunnisteet: