Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

10.11.2015

No nyt alkaa hahmottua / Steps foward

Moikka!
Tässä istun jälleen. Epson ja minä alamme tulla tutuiksi. Nyt tiedän, miten tuon tulostuksen saa tottelemaan. En tiedä, pitäsikö sen oikeasti mennä niin, mutta tämä laite vaatii sen. Se hoituu näin:
0. Katkaise tulostimesta virta.
1. Valitse tietokoneelta oikea tiedosto ja säädä tulostusalue sivun tarkkuudella, jos tarvitaan.
2. Käännä tulostimeen virta päälle.
Ja sitten pitää vielä valita Kopioi valokuvatulostuksen sijaan. Mutta kyllä se tottelee, kun vain tekee kaiken oikein ja oikeassa järjestyksessä.
Jos tässä jotain on, mikä minua mietityttää, se on se, miksi pitää aina leikkiä tuon virtanapin kanssa. Edellinen Epson ei tarvinnut moista virtanapin kanssa rämppäämistä, mutta tämä yksilö näköjään tarvitsee.
Niin, ja olenhan minä skannannutkin. Ajattelin, että jos kerran tulostuksen kanssa pitää ottaa virta pois, ehkä skannauskin vaatii sen. No, vaatiihan se, ja kaiken lisäksi USB - kaapelin. Ilman sitä skannaus ei onnistu. Mutta onneksi minulla on, mistä ottaa. Kerkesin jo skannata muutamat kuvat tämän koneen muistiin. Tuo laite vain vaatii aikaa, kun sillä skannaa. Tulostuksessa se on supernopea.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again. As you might know, my multi-function device walked through the door a few days ago. At first I wondered, how The Main User of the Identical Twin can make it obey and I don't. But then I realized maybe the on/off - button was the secret. And it was!
If I want to print something, I need to turn the device off. Then I must choose the file I want to print, and after that I can turn the machine back on. It's the same with the scanning program, but there's one more twist. The USB - cable. Scanning doesn't work without it. But printing I can do without the cable.
I practiced the scan function, and it seems to work just fine, but one must do it exactly right. When it's processing the scanning things, I barely dare to breath. But it seems to work just perfectly. The photo printing is something I don't need that much. The printing of the text and scanning are the things I need the most.
I'll write again soon.

Tunnisteet: ,