Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

30.3.2012

Jäisiä kelejä - Icy weather

Moikka! Tässä istun jälleen. Lupasivat jäisiä kelejä. ARRGH! Juuri kun piti olla lauhaa! En enää jaksaisi laittaa autoa kiinni, mutta jos se on laitettava, niin se on laitettava. Kirjoitellaan! Hi! Here I am again. They promised freezing cold. Just when everything should be so fine! ARRRGH! This is just so unfair! I've been drinking hot chocolate and tea like crazy, that my odd backpain would go away, in case it is because of too little drinking. I'll write again soon.

25.3.2012

AARGH tuota pihaa! AARGH, I hate that pile of ice!

Moikka! Tässä istun jälleen. Tuo meidän pihamme on tosi röykkelikkö! Äskenkin pelkäsin, että autoni juuttuu kiinni siihen, vaikka niin ei käynytkään, onneksi. Loskan minä vielä kestäisin, mutta tuota jäistä röykkelikköä ei kestä Kissanainenkaan Kirjoitellaan!
Hi! Here I am again. Our yard is icy. It has melted once and made some splosh-splosh-things. Now the splosh-splosh-things have frozen, and if try to drive through such a thing with a car...it's pretty difficult. I was afraid my poor car will get stuck, but I got it away from it. Phew! I'll write again soon.

Tunnisteet: , ,