Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

7.12.2019

Ansan muuntaja hajosi - taas / I can't use my trap anymore

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Joo, ansa otti ja sanoutui kertaheitolla irti eilen. Tai ei oikeastaan itse ansa, vaan ansan muuntaja - taas. Siis juuri se muuntaja, jonka se Volvon kuskin ystävä antoi aiemmin tänä vuonna. Nyt se sitten otti ja hajosi.
Katsoin eilen boksilta ohjelmaa ihan tavalliseen tapaan. Ansa alkoi ansastaa, ja noin sekunnin päästä siitä löi kaikki pimeäksi. Kaikki tarkoittaa, että ansa meni kerralla pimeäksi. Mutta ei se rikki ole.
Ai mistäkö tiedän?
Siitä, että kun Volvon kuski toi tänään toisen muuntajan, boksiin saatiin virta. Mutta täydellisesti uusi muuntaja ei tottele.
Ai miten niin?
Siten niin, että jos muuntaja toimisi täydellisesti, television kuva katoaisi, television kaukosäädin "menisi lakkoon" ja ansan kaukosäädin hoitaisi kaiken.
No miten se nyt sitten toimii?
Puolittaisesti.
Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ansan kaukosäätimestä voi painella namiskoita ja vaihtaa kanavia. Myös television kaukosäädin toimii. Muuntaja ei siis ole sellainen kuin sen pitäisi. Virtaa tulee, mutta jossain on ongelma. Sanoisin siis, että toivoa on. Pitää vaan löytää tie korjaukseen.
Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
My trap broke again last night. But it's not dead. Not completely. One part must be changed. Once it has been changed, the trap should get back on track again.
I'll write again soon.

Tunnisteet: