Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

3.6.2019

Uusi ansa saapui - mutta ei toimi / The new trap is here, but it does not obey

Moikka!
Tässä istun jälleen.
Joo. Uusi ansa tuli taloon, mutta minä olen koko ajan lausunut ääneen epäilyni, onko se vain ansaksi naamioitu Blu - ray - soitin. Toivottavasti ei ole.
Kaukosäädin tuli mukana, mutta ansa ei ota totellakseen, ei sitten kirveelläkään.
Minä olen epätoivoisesti yrittänyt selvittää ansani tyyppiä löytääkseni sen ohjekirjan, ja jos olen kaukosäätimen kuvan perusteella netistä oikein katsonut, ansani on Samsung BD -F 8500 A 3D Blu Ray.
Volvon kuski epäilee, että jokin johto on viallinen, ja siksi ansa ei ota totellakseen. Ja minä kun haluaisin vaan ansastaa! Se olisi niin ihanaa, kun saisi elää "vapaasti" ja ansa hoitais hommat sillä aikaa, kun olen poissa.
Olen myös yrittänyt epätoivoisesti löytää sopivia kiintolevyjä tuohon vanhempaan Topfieldin (TF530PVRt) ansaani, mutta en tiedä, löytyykö sopivia enää. Tuota mallia ei enää nimittäin ainakaan myydä. Taitaa valmistuskin olla loppunut jo kauan sitten. Minä vain haaveilin, että vanhemmasta ansasta tulisi minulle "kakkosansa", kas kun VHSn kaukosäädin ei enää toimi. Video itse toimii kyllä kuin unelma.
Minulla oli kauan sitten KAON - merkkinen ansa (ensimmäinen digiboksini) ja kun se otti ja hajosi, Volvon kuski viritti Panasonicin VHSn sen tilalle. Panasonic totteli kuin unelma, kunnes kosteus turmeli kaukosäätimen, ja Panasonic lakkasi tottelemasta. Sen jälkeen taloon tuli Topfield, ja nyt sitten Samsung. Kun nyt vaan tämä ansasotku saataisiin mahdollisimman pian selvitettyä! Minä haluan vain ansastaa! Se kun on niin kivaa! Kirjoitellaan!

Hi!
Here I am again.
Yeah, the new trap is here, but it doesn't work. The Volvo's driver had to make a call but still he could not make the trap work. I hope it's not a Bluray - player or something like that, disguised as a trap. I want a true trap!
The remote followed with the trap, but the guide book is nowhere to be found. Oh well, such is life.
I had a Kaon - trap a long time ago. When Kaon fell on its' knees, the Volvo's driver set me a VHS Panasonic as a temporary trap. The Panasonic worked for a while, until the remote was ruined by the moisture. The Panasonic does not work without the remote. The VHS we had before Panasonic had a double check thing. The remote stuff had a doubling in the device itself. But in the Panasonic one there was none such things, just the remote.
After Panasonic the Topfield (TF530PVRt) stepped in. And now the Topfield is gone and Samsung is here.
The Volvo's driver suspects a wire is not working, and that's why my new trap does not obey. It does not obey even the remote! The Topfield one obeyed the Topfield remote. The Topfield remote is fine.
AAARRRGH! If only I could join the Topfield remote and Panasonic VHS! But it doesn't work in such a way.
I admit, I've searched for "mother board" or something like that for my Topfield trap, so that the mother board and some other parts could be changed and the Topfield one could become my "secondary trap", that is, a trap that steps in if Samsung collapses.
Topfield: TF530PVRt
Samsung;: Samsung BD-F8500A 3D BluRay.
I'll write again soon.

Tunnisteet: