Entisen Polon kuskin sekalaiset

Sekalaisia kuulumisia autosta ja ei-käsityöaiheisesta elämästä

5.5.2006

Auton kanssa kaikki hyvin, tietsikan kanssa ei

Ciao!
Iskä vei Polon tänään katsastettavaksi. Hän oli huolissaan jarruista, minä taas olen huolissani vaihteista. No, kaikki oli OK sittenkin. Hrmph! Miehet! Ja Polon kuski on huolissaan siitä, näkeekö hän tarpeeksi sitä, minne menee. Minulla on nimittäin alkaneet nuo silmät taas heittää. Pelkään päsäyttäväni vielä puuhun Pololla...Toivottavasti en tee sitä. Tiistaina tsekataan tilanne - tippojen kanssa, ikävä kyllä. Se tarkoittaa, että minut "sokaistaan" joksikin aikaa. Saa nyt nähdä sitten...Aika näyttää, pitääkö lasit uusia vai ei. Minusta ne pitää uusia.

Joo...Sellaista se elämä on...Tämä tietsikka antaa olla tunnin linjoilla, sitten se katkaisee itsensä. Hrmph! Iskä arveli eilen kyseessä olevan emolevyn tai virtalähteen ongelman, mutta ei se kuulemma sovi kuvaan, että katkoo kun ei ole linjoilla ja katkoo kun on linjoilla. Mutta jotakin tässä on. Virus se ei ole, olen tsekannut miljoona kertaa sen. Se on jokin muu. En vaan tiedä mikä muu se voisi olla. Tämä ongelma on ollut alusta saakka. Vasta nyt olen alkanut miettiä, miten se ilmenee ja missä tilanteissa. Että sellainen tapaus.

Saa nyt sitten nähdä...Iskä sanoi puhuvansa T:n kanssa vielä. Katsotaan mikä on tuomio.

Viimeinkin selvillä vesillä - auton suhteen

Hei!
Jo selvisi! Öljykello oli Polosta rikki, ja siksi ne öljyt hävisivät kuin tina tuhkaan. Nyt se osa on uusittu eikä öljyt enää häviä minnekään. YESYESYES! Olen tosi iloinen.

Tietokoneen suhteen eivät asiat ole yhtä hyvin. Tämä on katkonut siitä asti kun tuli taloon. Se on ollut kerran huollossakin, mutta katkominen jatkuu. Iskän eräs tuttu arveli, että joko virtalähde tai emolevy on syyllinen. Millä tavalla, sitä en osaa arvatakaan, mutta kaipa se tuttu tietää. Minun edellinen koneeni ei koskaan tehnyt niin kuin tämä tekee nyt.

Ja siihenpä tämä minun postaukseni liittyykin nyt. Iskä nimittäin aikoo viedä tämän huoltoon tänään. En tiedä koska hän tekee sen, mutta sellainen suunnitelma hänellä kuitenkin on. Hän uhosi hankkivansa minulle kannettavan tai sen tapaisen tähän pöydälle, jos ei tämä kone ala pelittää nyt tulevan huollon jälkeen. Hrmph! Katsotaan nyt miten tämä saadaan kuntoon...jos saadaan kuntoon. Minä olen pitänyt muurin tiukalla viime ajat, siis täysin blokattuna paitsi silloin kun olen itse linjoilla eli netissä. Niin että sitä rataa sitten. Toivottavasti pääsen Messengeriin pian taas. Ei inspaa olla linjoilla kun tämä katkoo, ja haluaisin kyllä olla linjoilla. AARGH...Harmittaa tuo katkominen ihan tosissaan. Mutta katsotaan miten tilanne kehittyy.